Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2020. Április 07. 11:15, kedd | Belföld
Forrás: mti - fotó:MTI/Komka Péter

Robbanás történt egy petőfibányai társasház felső emeletén

Robbanás történt egy petőfibányai társasház felső emeletén

Robbanás történt egy háromszintes társasház felső emeletén Petőfibányán, a balesetben egy ember megsérült - közölte a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő kedden az MTI-vel.

Nagy Csaba elmondta: az eddig ismeretlen okból bekövetkezett Liszt Ferenc utcai robbanásban az épület felső szintje teljesen megsemmisült.

A társasházat közel 50 embernek kellett elhagynia, egy eszméleténél lévő sérültet speciális eszközökkel a tűzoltók szabadítottak ki a romok alól, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

A szóvivő jelezte: a helyszínre Hatvanból és Gyöngyösről négy járművel közel húsz tűzoltó vonult ki. A robbanás körülményeinek felderítésére a hatóságok vizsgálatot indítanak, az épület állapotának felmérését pedig statikus szakember végzi el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 21. 09:15, szombat | Belföld

Árvíz - Orbán Viktor: még öt nehéz napot kell átvészelni

Még öt nehéz napot kell átvészelni az árvízi védekezésben, hogy az ország fellélegezhessen - mondta a miniszterelnök sajtótájékoztatón szombaton, Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné