Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2021. Január 26. 15:05, kedd | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Lassan lezárul az egészségügyi dolgozók oltása

Lassan lezárul az egészségügyi dolgozók oltása

Lassan lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása, de folytatódik az idősotthonokban élők oltása - mondta az országos tisztifőorvos az operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília azt mondta, lassan szeretnének az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltásának a végére érni, ezért azt kéri, hogy aki még nem jelentkezett a védőoltásáért, az tegye meg. Hozzátette: akik most valamilyen ok miatt nem tudják beoltatni magukat, azoknak a jövőben is biztosítani fogják az oltás lehetőségét.

Az országos tisztifőorvos szólt arról is, hogy folytatódik a szociális intézményekben élők oltása. Mint mondta, 1600 idősotthon és további 300 bentlakásos intézmény van Magyarországon, a következő vakcinaszállítmányokból az ezekben élők beoltását szeretnék folytatni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 21. 09:15, szombat | Belföld

Árvíz - Orbán Viktor: még öt nehéz napot kell átvészelni

Még öt nehéz napot kell átvészelni az árvízi védekezésben, hogy az ország fellélegezhessen - mondta a miniszterelnök sajtótájékoztatón szombaton, Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné