Városlista
2024. szeptember 22, vasárnap - Móric

Hírek

2018. Április 22. 05:03, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Kocsi alvázán rejtette el egy nagy adag marihuánát

Kocsi alvázán rejtette el egy nagy adag marihuánát

Bűnügyi őrizetbe vették a rendőrök azt a szerb férfit, aki jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagot próbált az országból kicsempészni Rajkánál szombaton.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 54 éves szerb állampolgár ellen.

A férfit április 21-én 1 óra 30 perckor ellenőrizték a Rajkai határátlépési ponton a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai, amikor személygépkocsival közlekedett az M15-ös autóúton Szlovákia felé. Az autó ellenőrzésekor a NAV szolgálati kutyája kábítószer jelenlétére utaló jelzést tett. A pénzügyőrök a jármű átvizsgálása során, annak alvázában kialakított rejtekhelyen összesen 83 darab különböző méretű kábítószergyanús növényi törmeléket tartalmazó csomagot találtak. A helyszínen elvégzett gyorsteszt szerint a 48 kilogramm súlyú lefoglalt anyag marihuána.

A rendőrök az 54 éves férfit Győr-Moson-Soporon Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, majd ezt követően - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék: drog, kábítószer, rajka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 22. 09:00, vasárnap | Belföld

Azerbajdzsáni földgázkitermelésről kötött megállapodásokat a Mol

Azerbajdzsáni földgázkészletek kitermelésére vonatkozó kereskedelmi megállapodásokat kötött a Mol-csoport vegyesvállalati partnereivel - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2024. Szeptember 22. 08:59, vasárnap | Belföld

Árvíz - Megkezdődik a Mosoni–Duna apadása

Megnyitották a Mosoni-Duna torkolati művet szombat délután, így a Mosoni–Duna apadása is megkezdődik - közölte az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság a Facebook-oldalán.

2024. Szeptember 22. 08:58, vasárnap | Belföld

Árvíz - Több mint nyolcezer liter üzemanyagot adott át a NAV a védekezésre

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jövedéki eljárásban lefoglalt üzemanyagot, mintegy 7200 liter gázolajat és több mint 1100 liter benzint adott át az árvízi munkálatokra.

2024. Szeptember 22. 08:57, vasárnap | Belföld

Árvíz - Karácsony Gergely: Budapest jól vizsgázott a védekezésben

Budapest jól vizsgázott az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a főpolgármester szombaton Budapesten, az árvízvédelmi készültségről a Batthyány téren tartott sajtótájékoztatón.