Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2013. Február 13. 17:15, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Havazás - Vas megyében további útszakaszok váltak járhatatlanná, elzárt település viszont nincs

Havazás - Vas megyében további útszakaszok váltak járhatatlanná, elzárt település viszont nincs

A megerősödő szél miatt újabb útszakaszokat zártak le Vas megyében, egyelőre nem lehet közlekedni a Kám-Egervölgy és a Söpte-Salköveskút közötti útszakaszon. Így jelenleg 16 lezárt út van a megyében, a hó miatt elzáródott település azonban továbbra sincs Vasban - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerda délután az MTI-vel.

Balogh Nikoletta tájékoztatása szerint a vasi tűzoltók eddig tizenkét esetben mentettek a hófúvás miatt elakadt járműveket.
Jelenleg két műszaki mentés van folyamatban, a Bük és Bükfürdő közötti útszakaszon egy tehergépjármű és egy személygépkocsi balesete miatt helyszínelés is zajlik, ennek idejére félpályás útzár van érvényben. A 86-os főúton tehergépjárművek műszaki mentése miatt még mindig tart a forgalomelterelés Hegyfalunál a 84-es főútra.
A közlemény szerint a mai napra berendelt száz dialízises beteg mindegyike eljutott kezelésre, szállításukban fennakadás nem volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 21. 09:15, szombat | Belföld

Árvíz - Orbán Viktor: még öt nehéz napot kell átvészelni

Még öt nehéz napot kell átvészelni az árvízi védekezésben, hogy az ország fellélegezhessen - mondta a miniszterelnök sajtótájékoztatón szombaton, Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné