Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2022. Február 13. 08:57, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Halálos tűzeset történt Baracskán

Halálos tűzeset történt Baracskán

Egy korábban történt tűzeset halálos áldozatát találták meg a katasztrófavédők szombat délután Baracskán, egy présházban - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az MTI-vel.

Mukics Dániel közölte: szombat délután érkezett jelzés, hogy egy elhunyt személyt és egy korábbi tűz nyomait találták meg a Fejér megyei településen, a Széchenyi utcában.

Mivel tűz már nem volt, tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség - tette hozzá.

A részletekről szólva ismertette, hogy egy húsz négyzetméteres présházban, a kályha környezetében egy korábbi tűz nyomai voltak láthatóak; az épületben egy holttestet és egy elpusztult kistestű kutyát is találtak.

A tűz keletkezésének pontos idejét, helyét és okát tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni, amelyet a katasztrófavédelem folytat le - jelezte a szóvivő.

Címkék: baracska, halálos, tűz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket