Városlista
2024. szeptember 22, vasárnap - Móric

Hírek

2013. Február 22. 17:41, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Évértékelő – MSZP: Magyarország jobb beszédet és jobb kormányzást érdemelne

Évértékelő – MSZP: Magyarország jobb beszédet és jobb kormányzást érdemelne

Magyarország jobb beszédet és jobb kormányzást érdemelt volna – reagált Orbán Viktor miniszterelnök pénteki évértékelőjére a szocialisták szóvivője.

Török Zsolt pénteki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az elmúlt három év kormányzása azt bizonyítja, hogy Orbán Viktor nem tudja mit kellene csinálni, míg a beszéd azt, hogy a miniszterelnök nem tudja mit kellene mondani
Szavai szerint a 25 éve a politikai porondon szereplő miniszterelnök „ugyanazokat a közhelyeket, ugyanazokat az olcsó poénokat puffogtatta” korábban is, mint most. Orbán Viktor húsz éve erős Magyarországról beszél, de azt még mindig csak a jövő időben teszi - tette hozzá.
Az ország sokkal rosszabb helyzetben van, az emberek sokkal nehezebb körülmények között élnek, mint korábban - jelentette ki.

Címkék: Pártok-MSZP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 21. 09:15, szombat | Belföld

Árvíz - Orbán Viktor: még öt nehéz napot kell átvészelni

Még öt nehéz napot kell átvészelni az árvízi védekezésben, hogy az ország fellélegezhessen - mondta a miniszterelnök sajtótájékoztatón szombaton, Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné