Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2011. November 15. 14:32, kedd | Belföld
Forrás: Stop.hu

A Nokia mérnökei sem a talpukat vakarják - VIDEÓ

A Nokia mérnökei sem a talpukat vakarják - VIDEÓ

Igencsak elmúltak már azok az idők, mikor egy telefonkészüléket pusztán kommunikációs célokra használtunk. És még nem is láttunk mindent!

Ha fontos a kijelző mérete, akkor a Nokia GEM egyértelműen ígéretes koncepciónak bizonyul, ugyanis az egész telefon önmagában egy érintőképernyős kijelző. A készülék tervezésénél az egyszerűség és sebesség volt a középpontban: egyszerű kezelhetőség, gyors adatátvitel. A kijelző minden apró részletét ki tudjuk használni képek, szövegek megjelenítésére, alkalmazások futtatására.

A GEM egyik legvonzóbb tulajdonságaként talán azt lehetne kiemelni, hogy a használati funkciótól függően képes változtatni az alakját. A rendkívül változatos kijelző segítségével pedig akár a hangulatunkat is pillanatok alatt kifejezésre tudjuk juttatni.

Címkék: nokia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 21. 09:15, szombat | Belföld

Árvíz - Orbán Viktor: még öt nehéz napot kell átvészelni

Még öt nehéz napot kell átvészelni az árvízi védekezésben, hogy az ország fellélegezhessen - mondta a miniszterelnök sajtótájékoztatón szombaton, Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné